DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çarşı’da sabah akşam aynı çile

Çarşı’da sabah akşam aynı çile

İlçemizin can damarlarından biri olan Kaymakamlık ve Askerlik eski şubesinin kesiştiği nokta her iş çıkışında kilitleniyor, yaşanan bu keşmekeş trafik saatlerce bu şekilde devam ediyor. Askeriye içerisine girişin, Donanma istikametine ve Kavaklı yönüne geçişin kesiştiği çok önemli bir bölge’de her iş çıkış saati yakınlarında ve her sabah aynı görüntüler yaşanıyor.

VATANDAŞ TA DERTLİ

Vatandaşlar bu trafik sıkışıklığını çözmek için bir süredir Trafik polisi ekiplerini bölgede gördüklerini fakat aşırı araç yoğunluğunun olması sebebiyle trafik polislerinin de zor durumda kaldığını trafiği rahatlatmak için tüm mücadeleyi vermesine rağmen çok bir katkı sağlamadığını belirttiler.

SÜRÜCÜLEREDE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

İş giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan bu sıkışıklıkta sürücülere de büyük iş düşüyor. Birçok sürücü yol hakkı karşısında ki araçta olmasına rağmen yol vermediği için sıkışıklık giderek artıyor, trafik ekipleri bu gibi durumlarda olaya anında müdahale ederek hem gereken cezai işlemi uyguluyor hem de trafik akışını normale döndürmek için çalışmalarını yapıyor.

VATANDAŞ SORUYOR “ BU SORUN NASIL HALLEDİLECEK?”

Vatandaşın konuyla alakalı en büyük sorunu ise hafta içi her sabah ve akşam aynı manzarayla karşılaşılıyor, burada iş sadece sürücülere ve trafik ekiplerine de kalmıyor, ilçenin yetkilileri bu konuya biran önce kafa yormalı ve ilçe trafiğinin rahatlaması için gereken tedbirleri biran önce almaları gerektiğini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.