DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI
23.04.2017
966
A+
A-

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını yayınladı. Milletvekili Kaplan Mesajında şunları söyledi;

“Bugün, yani 23 Nisan 2017’de, ulusal egemenliğimizin, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 97. yılını kutlamaktayız.

Demokrasimizin beşiği olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşı yıllarında ateş, kan ve barut kokularının dört bir yanı sardığı kara günlerde kurulmuş, ulusumuzun kaderini tayin eden savaş kararları bile bu mecliste adilce ve hakça tartışılarak alınmıştır. Hiç kimsenin hukuku diğer bir kimsenin hukukundan öteye geçmemiş, kimsenin hakkı ve onuru çiğnenmemiştir. Bu yüce mecliste alınan kararlar neticesindedir ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalmasının temelleri atılmıştır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk de; bağımsızlığımızın koruyucusu olarak gördüğü çocuklarımıza bu büyük günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak armağan etmiş ve ulusumuzun cumhuriyetle perçinlemiş egemenliğini yok saymaya çalışanlara en güzel cevabı, bu büyük mirasın varisi olan çocuklarımızın vereceğini düşünmüştür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur’ özdeyişi ile özdeşleşen ulusal egemenlik anlayışımıza dair olan mücadelemizin her geçen gün büyüyerek devam edeceğinin halkımız tarafından bilinmesini isteriz. Hiçbir kurum ya da kimsenin, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği ile oynamasına ve değiştirmesine katiyen izin vermeyeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.