DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çocuk Üniversitesinde Sona Gelindi

Çocuk Üniversitesinde Sona Gelindi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın projelerinden biri olan Özel Yetenekliler Eğitim Merkezi’nin Şehitekrem Mahallesi’ndeki yapım çalışmaları devam ediyor.

Öğrenciler için herşey düşünüldü

Özel yetenekli öğrencilerin gelişimi için tüm ayrıntının düşünüldüğü Çocuk Üniversitesi’nde Spor Akademisi de bulunuyor. Başiskele Çocuk Üniversitesi çocuklara yol göstermeyi, bilimsel düşünmelerinin temellerini atmayı ve özgüven duygularını güçlendirmeyi amaçlayan bir merkez olacak.

Kocaeli’nde ilk olarak Başiskele’de

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirilen projede özel yetenekli öğrencilere yönelik akademik ve uygulamalı çalışmalar yürütülecek. Kocaeli’de ilk olarak Başiskele’de önümüzdeki günlerde açılacak Çocuk Üniversitesi’nde üstün yetenekli çocukların tespit edilmesi, onların doğru okul tercih etmelerinin sağlanması, ilgi ve kapasitelerine yönelik bir dizi eğitim almaları hedefleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.