DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

D-130’da karanlık sorunu çözüme kavuştu

D-130’da karanlık sorunu çözüme kavuştu

D-130 Karayolunda geçtiğimiz aylarda yaşanan aydınlatma sorunu büyük ölçüde çözüldü. Akşam saatlerinde karanlık kalan alanlar ekiplerin başarılı çalışmaları sayesinden aydınlığa kavuşturuldu. Bu duruma en çok sürücüler seviniyor.

Sürücüler mutlu

Geçtiğimiz aylarda D-130 Karayolunda yaşanan aydınlatma sorunu yüzünden Gölcük-Değirmendere bölümünün büyük bölümü karanlıkta kalıyordu. Bu durumda sürücülere sıkıntı yaşatıyordu. Sedaş ekiplerinin D-130 Karayolunda yaptığı başarılı çalışma sonrasında karanlıkta kalan alanlar yeniden aydınlatıldı. Bu duruma en çok sürücüler sevinirken, Anayolun bazı bölümlerinde yanmayan lambalar bulunsa da anayol yine de aydınlık durumda. Sürücüler anayolda yanmayan lambaların yenileriyle değiştirilmesini istediklerini belirtti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.