DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DERİNCEDE DİYABET HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

DERİNCEDE DİYABET HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Diyabet Farkındalık Standı Kuruldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Diyabet Hastalığına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve bilgilendirme amacıyla Diyabet farkındalık standı kuruldu.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik girişine  kurulan standa yoğun ilgi gösteren vatandaşların boy-kilo oran endeksi, kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapıldı. Değerlerinde anormallik saptanan kişilerin Dahiliye ile Diyet polikliniklerine yönlendirmeleri yapılarak gerekli önerilerde bulunuldu.

Bu amaçla 47 kişinin Dahiliye ve Diyet polikliniğine, 21 kişinin ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet okuluna kaydı yapılarak toplamda 88 kişinin taraması yapılmış oldu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen vatandaşlarımıza yapılan farkındalık ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.