DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dubalara zarar üst seviyede

Dubalara zarar üst seviyede

İlçemizde cadde ve sokaklarda araçların park etmemesi için yapılan dubalar zarar görmeye devam ediyor. Belediye ekipleri zarar gören dubaları yenileriyle değiştirse de sorumsuz sürücüler dubalara zarar vermeye devam ediyor.

Vatandaşların tepki gösteriyor, sürücüler dinlemiyor

Gölcük genelinde cadde ve sokaklarda araçların yasak park alanlarına araçların girmemesi için belediye tarafından konulan dubalar zarar görmeye devam ediyor. Bazı duyarsız araç sürücüleri kaldırımlarda yer alan dubaları yerinden sökerken, bazı sürücüler ise dubalara çarpıp kırıyor. Vatandaşlar dubalara verilen zararlar yüzünden tepki gösteriyor. Vatandaşlar dubaların kendi ceplerinden çıkan vergiler ile yapıldığını ifade ederken, duyarsız sürücülerin dubalara caydırıcı bir ceza olmadığı için zarar verdiklerini vurguladı. Vatandaşlar bu türlü kişilere yaptırım yapılmasını isterken, bunun suçunu kendilerinin üstlenmek istemediklerini dile getirdi. Gölcük genelinde zarar gören dubalar belediye ekipleri tarafından değiştirilse de zarar görmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.