DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD’nin bu haftaki konuğu Sema Özevin

GFSD’nin bu haftaki konuğu Sema Özevin

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz ve Yönetimi her hafta ilçemize önemli fotoğraf sanatçılarını getirmeye devam ediyor. Başkan İkiz 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 19.00’da Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Sema Özevin’i konuk edecek.

Başkan İkiz önemli isimleri Gölcük’e getirmeye devam ediyor

Ulusal ve Uluslararası birçok başarıları bulunan Fotoğraf Sanatçısı ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Sema Özevin bu hafta Gölcük’e geliyor. GFSD’nin konuğu olacak ve ‘Deniz Karşı Tersane’ konulu gösteri ve söyleşi programını gerçekleştirecek. İlçemize bugüne kadar bir çok değerli fotoğraf sanatçısını getiren GFSD Başkanı İsmail İkiz, Yönetimi ve Üyeleri adına da önemli önemli çalışmalara imza atıyor. Gölcük’te vatandaşlara fotoğrafı sevdiren ve GFSD’ye bir çok üye kazandıran Başkan İkiz, “Bu hafta derneğimizin konuğu Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Fotoğraf Sanatçısı Sema Özevin’i olacak. Kendisi üyelerimize ‘Denize Karşı Tersane’ konusunda Gösteri ve Söyleşi gerçekleştirecek. Bu önemli ve güzel programımıza tüm üyelerimizi ve fotoğraf severleri davet ediyoruz” dedi. Program 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 19.00’da GFSD Gösteri Salonu’nda gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.