DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden duyarlı hareket

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden duyarlı hareket

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastane yönetimi tarafından engellilerin tek başına tekerlekli sandalyeleriyle rahatça dolaşabilmeleri için Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde farklı alanlarda engelli rampaları yapıldı.

Her şey vatandaşların rahatı için

Hastane içi ve dışarısında engelli vatandaşların daha rahat poliklinik hizmetlerinden faydalanabilmeleri için yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden hastane girişinde var olan rampanın yanı sıra hastane içerinde farklı bölgelere engelli rampalar eklendi. Engelli vatandaşlar için Bakanlık standartlarına uygun bir şekilde planlanan rampalar hizmetten faydalanan vatandaşları çok memnun etti.

Hastane yönetiminin duyarlılığını memnuniyetle karşıladılar

Sağlık hizmetlerinden faydalanan engelli vatandaşlar ve ailelerinin çalışmaların çok yerinde olduğunu, bu konuda hastane yönetiminin duyarlılığını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Genel sekreterlik teknik ekibinin de yardımlarıyla hizmete açılan üç yeni rampanın tüm engelli vatandaşlara ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.