DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Rheinland Pfazl Ilkokulu’na Ilçe Emniyet Müdürlüğünden Ziyaret

Gölcük Rheinland Pfazl Ilkokulu’na Ilçe Emniyet Müdürlüğünden Ziyaret
18.04.2017
969
A+
A-

Gölcük Rheinland Pfazl Ilkokulu’na Ilçe Emniyet Müdürlüğünden Ziyaret

Polis haftası münasebetiyle Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Polis Memurları Rheinland Pfazl İlkokulunu ziyaret etti.

Öğrenciler Ziyaretten Çok Memnun Kaldilar

Ziyaretten çok mutlu olduğu gözlerinden belli olan öğrenciler okulun bahçesinde Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Polis Memurlarının yaptıkları konuşmaları dinlediler.

“Polisimiz suçluya korku, masuma güven verir.”

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin Rheinland Pfazl İlkokulu öğrencilerine “ Sevgili öğrenciler, sizler bizlerin gözbebeğisiniz, sizin kılınıza zarar gelmesi bizleri derinden üzer. Bu sebeple ilçe emniyet teşkilatımız gece gündüz demeden, mesai kavramından uzak bir şekilde çalışmaktadır. Polisimiz suçluya korku, masuma güven verir. Her fert; büyük, küçük, kadın, erkek, demeden trafik kurallarına uymalı, bazı hataların bedelleri ağır olabilmektedir. Bu bedelleri ödemek istemiyorsak trafikte kendimizi ve bir başkasını tehlikeye atacak davranışlardan uzak durmalıyız. Sevgili çocuklar trafik kurallarına uyalım; uymayanları uyaralım. Sizler bizim geleceğimizsin sizlerin doğru eğitim almanız ve güzel yerlere gelmeniz bizim en büyük temennimizdir. Ilerde belkide bir çoğunuz Plislik mesleğini seçecek şu anda bizim yaptığımız gibi ilerde sizlerde bizim gibi küçüklerinizi ziyaret edeceksiniz” dedi.

Hatıra foroğrafı çekildiler

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin konuşmasının ardından Polis memurları ile birlikte Rheinland Pfazl İlkokulu öğrencileriyle bol bol hatıra fotorafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.