DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklülerin Bisiklet Yolu istekleri sürüyor

Gölcüklülerin Bisiklet Yolu istekleri sürüyor

 

İlçemizin en büyük eksikliklerinden birisi olan bisiklet yolunun olmayışı bir çok vatandaşın bisiklet kullanmamasına neden oluyor. Vatandaşlar sadece bisikletlere ait olacak bir alan yapılmasını istiyor.

Bisiklet yolu kesinlikle şart

Gölcük’te Kavaklı Sahili’nde ve birkaç alanda bulunan bisiklet yolu vatandaşlara yetmiyor. Bir çok vatandaş, bisiklet yolu eksikliğinden ötürü bisiklet kullanamadıklarını ifade ederken, yetkililerden bisiklet yolunun yapılması isteğinde bulundu. Gazetemizde bu isteklerinin yer almasını isteyen vatandaşlar, “Gölcük’te önemli bir eksiklikte bisiklet yolunun olmamasıdır. D-130 Karayolu kenarında gençler bisiklet kullanıyor. Allah korusun araba çarpacak diye korkuyoruz. İlçe merkezinde bisiklet kullanılacak bir alan ne yazık ki bulunmuyor. Sadece Kavaklı Sahili’nde ve bazı noktalarda bu yol var. Özellikle gençler için bisiklet yollarının yapılması gençleri bisiklet kullanmaya itecek. Gölcük’te bisiklet kullanan insan sayısı yeterli değil. Bu yüzden yetkililerden bisiklet yolu isteğimiz var. Umarız gerçekleşir” dediler.

Büyükşehir bisikleti koydu yolu da olmalı

Vatandaşlar Kavaklı sahilinin girişine Büyükşehir Belediyesinden bisiklet koyulmasını ısrarla talep etmiştik, büyükşehir bu istediğimizi yerine getirdi. Şimdi ise hemen önünde araç trafiğine kapalı alanın bisiklet yolu olarak düzenlenmesini istiyoruz. Yaz ayına girdiğimiz de Kavaklı sahiline gelen birçok insan oluyor, insanlar bu sayede hem yazın spor yapmış olur hem de bölgeye daha da hareketlilik katar diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.