DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor play off’u istiyor

Gölcükspor play off’u istiyor

Bu hafta play off’un düğümünü çözecek olan Gölcükspor Kocaelispor maçı öncesinde temsilcimiz Gölcükspor’da heyecan hakim. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin bu haftaki maçın öneminin büyük olduğuna işaret ederek, iki takımında dostça maçı tamamlayacağına olan inancını yineledi.

İki kardeş takımın maçı olacak

Gölcükspor ile Kocaelispor play off yolundaki kaderini bu hafta çözecekler. Kırmızı Siyahlılar son haftalarda aldığı galibiyet ile dikkat çekerken, Kocaelispor lig yolundaki performansı ile göze çarpıyor. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin bu önemli maçı sözlerle değerlendirdi: “Dostça ve güzel bir maç bekliyorum. Bu hafta iki kardeş takım karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon 1 puan fark ile play off’u kaçırdık. Yaşadığımız talihsizliklerin yanı sıra hakemlerinde hataları ön plana çıkmıştı. Gölcükspor hakem hataları olmasaydı bugün daha iyi noktalarda olurdu. Play Off’u garantilemiş olabilirdik. Keşke Kocaelispor ile Gölcükspor play off’a el ele çıkmış olsaydı. Fakat olmayınca olmuyor. Yapacak bir şey yok. Dostça, kavganın olmadığı bir maç olmasını diliyorum. Benim takımıma olan inancım tam” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.