DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TEN YÜZDE 60 EVET BEKLİYORUM

GÖLCÜK’TEN YÜZDE 60 EVET BEKLİYORUM

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp geçtiğimiz akşam haftalık toplantısı öncesinde basın mensuplarına gündemi değerlendirdi. Başkan Alp, toplantıda referandum için evetlerin oranının netleştiğini ifade ederek, Türk halkının kararını evet yönünde kullanacağına inandığını söyledi.

“CHP şu anda panikte”

Geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirilen haftalık toplantı öncesinde gündemi değerlendiren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Artık referanduma çok kısa bir süre kaldı. Milletimizin kararı başımızın üstünde olacak. Bizler her zaman millet derken, muhalefet milletten korktuğunu her yerde göstermektedir. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sözleri ortada. CHP’nin zihniyeti bu. Yapılan açıklamalar milleti tehdit etmektir.  Hayır kararı çıkarsa denize dökecek kadar sevineceğiz ne demek? Yani Evet verecek vatandaşları Yunanlı olarak görmektir. Böyle bir siyaset olur mu? İşte CHP’nin 1950 yılından beri iktidar olamamaları bu yüzden. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti kandıramayacaklar. CHP şu anda panikte olduğunu açıklamalarıyla gösteriyor. Arkadaşlar bizler gerek Gölcük’te gerek ilimizde anketler yaptırıyoruz. Şu anda anketlerden gelen izlenimler bu referandumun 1 Kasım seçimlerindeki oran olduğunu bizlere göstermektedir. Yani Gölcük’te 1 Kasım oranındayız. Ben şahsen Gölcük’ten yüzde 60 evet bekliyorum. CHP’nin Sayın İlçe Başkanına şunu sormak istiyorum; yeni sistemde OHAL ilan edildiğinde meclisten onay alınacak mı? Sayın ilçe başkanının bunu cevaplamasını bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.