DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GTÜ Gazeteci Yazar Levent Altun’u ağırladı

GTÜ Gazeteci Yazar Levent Altun’u ağırladı

Gazeteci Yazar Levent Altun, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda ‘Gazeteciliğin ve Yazarlığın Püf Noktaları’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Altun, Gazetecilik kariyerini anlattı

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe GTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanı Hamit Yıldırım ve GTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Aydın Kurt katılım gösterdi.  Kocaeli’de gazetecilik yapan aynı zamanda Yazar olan Altun, Gazetecilik mesleğine başlamasının öyküsünü anlattı. Bu mesleğin zorluklarına da değinen Altun iyi bir habercinin olaylara bakış açısına değindi.  Gazetecilik yaptığı dönemde yaptığı haberlerdeki acı olayların kendisini derinden etkilediğini belirten Altun, “Bir an geliyor artık haber yazmanın ötesine geçmek istiyorsunuz ve hissettiklerinizi paylaşma ihtiyacı duyuyorsunuz. İşte benim de gazetecilikten yazarlığa geçmem de böyle bir süreç sonucunda gerçekleşti” şeklinde konuştu. Söyleşinin ardından dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Altun, ‘Özlem’e Mektup’ adlı son kitabını yazma sürecine değinerek konusuyla ilgili bilgiler sundu. Etkinliğin sonunda tüm katılımcılara imzalı kitabını hediye eden Altun okuyucularıyla fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.