DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HAYAL EDİLEN GÖLCÜK’Ü GERÇEK YAPACAĞIZ

HAYAL EDİLEN GÖLCÜK’Ü GERÇEK YAPACAĞIZ

Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısında önemli konulara değinildi

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi´nin Nisan ayı toplantısında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile kadınlar Sanat galerisi Konferans salonunda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya, Başkan Ellibeş’in yanı sıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı. Toplantıda ilçedeki gelişmeler ve belediye hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Başkan Ellibeş, Yeni Sanayi Sitesiyle İlgili Bilgilendirmelerde Bulundu

Gölcük Bayanlar Meclisi Nisan ayı toplantısında konuşma yapan Başkan Ellibeş, bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Bayanlar Meclisimiz, hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle biz bu oluşumu gönülden destekliyor ve sahipleniyoruz. Yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Bu kapsamda bayanlar meclisimizin çalışmalarını destekliyoruz. Bundan sonra da Gölcük’ü bayanlarımızla birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedikten sonra 3 Nisan Pazartesi günü Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’ında katılımıyla temeli atılan ve Sanayi Esnaflarımıza modern çizgilerle hizmet edecek Gölcük Hisareyn deki Yeni Sanayi Sitesiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Değirmendere’ye kapalı Pazar yeri projesini açıkladı

Başkan Ellibeş Gölcük’ün en büyük problemlerinden olan pazar yeri konusunda da açıklamada bulundu. “ bilindiği üzere cadde ve sokaklara pazar kurulması kaldırıldı. Bizde belediye olarak bu konuda ilçemizde bir çok yere kapalı Pazar yeri yapımına başladık. Devamı da gelecek mutlaka, son olarak Değirmendere Dörtyol Mevkii’ndeki boş alana katlı otopark ve sosyal tesis projemiz var en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Haftada bir gün Pazar olarak kullanılacak diğer günler otopark hizmeti görecek üst katlarını da sosyal tesis olarak düşünüyoruz. Bu proje ile cumartesi günü Pazar problemi kalkmış olacak” dedi.

Değirmendere Migros’un yerine yeni devlet hastanesi yapılacak

Başkan Ellibeş 3 Nisan’da gerçekleşen yeni sanayi çarşısında bakanımız Fikri Işık’ında açıkladığı yeni hastane projesine de değindi. “ İlçemizde nüfusun artması ile birlikte mevcut hastanelerimiz yetersiz gelmeye başladı. Askeri hastanenin halka açılması güzel bir adım oldu ama girişlerde yaşanılan sıkıntılar Gölcük’e yeni bir hastanenin şart olduğu kanaatine vardık ve bildiğiniz üzere Değirmendere Migros binasının yerine ve askeriyenin tahsis ettiği arazi ile birlikte toplamda 52 bin m2 lik arazi üzerine yeni devlet hastanemizin inşaatına başlayacağız. Hastane inşaatıyla birlikte köprülü kavşağın inşaatı da birlikte yürütülecek ve 2 sene içersinde yeni hastanemiz hizmete açılacak” dedi. Konuşmasının ardından kent Konseyi kadın meclisi Üyesi kadınların sorularına cevaplar vererek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.