DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Her yağmur sonrası aynı manzara

Her yağmur sonrası aynı manzara
18.04.2017
970
A+
A-

Her yağmur sonrası aynı manzara

Haftalardır güneşli geçen günlerin ardından pazartesi akşamı başlayan sağnak yağış dünde bütün gün devam etti. Yağan yağmur sonrası yollarda biriken su birikintileri esnaflara zor anlar yaşattı.

Prestij yollarda su gideri yok

İlçemizde bir çok cadde ve sokkaklarda uygulanmaya başlanılan prestij yollar yapılırken alt yapısını yapılmaması nedeniyle yağmur sonrası yollarda su birikintileri meydana geliyor. Biriken yağmur suları araçlar hızlı geçince de dükkanları içine kadar girebiliyor.

“Önemli olan alt yapısını sağlam yapacaksın ki güzel olsun”

Merkez Mahallesi 66. Sokakta bulunan Aspava lokantasının sahibi Hüseyin Okumuş bu konuda madur olan esnaflarımızdan biri. Her yağmur sonrasında yol kenarında olan dükkanına su girdiğini belirtiyor. Hüseyin Okumuş, “ Belediye ekipleri bu yolu yapmadan önce alt yapısını yapması gerekiyordu. Bütün yol boyunca tek bir tane su gideri yok. Haliyle yağmur yağdığı zaman bütün yağmur suları yolda birikiyor. Araç sahipleri yoldan geçtiği zaman bide hızlı gidiyorlarsa bütün su birikintisi cama vuruyor hatta dükkanın içine kadar giriyor. Buda müşterilerimi ister istemez rahatsız ediyor. Sacede dış görünüşü düzeltmekle oluyor. Önemli olan alt yapısını sağlam yapacaksın ki güzel olsun. Ben yetkililerden biran önce buna bir çözüm bulmalarını istiyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.