DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İl Başkanları 10. Kez bir arada

İl Başkanları 10. Kez bir arada

Kocaeli’de ki siyasi parti il başkanları onuncu kez bir araya geldi. Türkiye’de tek olan bu toplantıların bu ayki ev sahibi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü oldu. Kartepe Sukay Park’da gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı. BBP İl Başkanı Şeref Gönenli  toplantıya mazereti dolayısıyla katılmadı. Toplantının ardından ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ardından ise Vali Hasan Basri Güzeloğlu ziyaret edildi.

GÖL KENARINDA KONUŞTULAR

Her ay bir il başkanının ev sahipliğinde gerçekleşen il başkanları toplantısının bu ay ki ev sahibi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ydü. Kartepe Sukay Park’da gerçekleşen toplantı sabah 10.00 da başladı. Sukay Park’ın restaurant bölümünde bir süre sohbet eden başkanlar daha sonra istişare yapmak üzere Göl kenarındaki  kamelyalara geçtiler. Kahvaltı eşliğinde sakin bir ortamda gerçekleşen toplantıda il başkanları gündeme dair konuları konuşup görüş alış verişi yaptı. Toplantı sonunda açıklamayı ev sahipliğini yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı.

HER HALÜKARDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAZANACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “BBP İl Partisi İl Başkanı Şeref Gönenli’nin dava ile ilgili bir mazereti olduğundan katılamayacağını bildirdi. Bir dahaki programda aramızda olacak “ dedi. Referandumun son 13 güne girdik. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda sıkıntı çıkmamasının nedeni şu masadakilerin sayesindedir. Bugün MHP, AKP, CHP, SP, DSP ve DP hepsi kendi siyasi anlayışıyla neden hayır neden evet deneceğini 13 gün boyunca anlatacak. Her halükarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti kazanacak. Biz 16 Nisan’dan sonra da bu birlikteliği devam ettireceğiz. Bu beraberliğin bozulmaması dileği ile ben herkese katılımından dolayı teşekkür ediyorum.

8 NİSAN’DA UYSAL İZMİT’TE

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “8 Nisan Cumartesi günü Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Emex Otel’e gelecek. Saat 15.00 da bir program olacak. DP’nin neden hayır diyeceği hakkında bilgi verecek. Tüm halkımızı bu toplantıya davet ediyorum.

İNANDIĞIM YOLDAN DÖNMEDİM

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “10 Nisan’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmit’e gelecek. Henüz program netleşmedi. Netleşince bilgi verilecek. Bazı internet gazetelerinde programla ilgili haber yapılmış. Bu haberde program netleştiği konusunda yapılmış. Yalan değil ama eksiktir. Ham bilgidir. Program netleştiğinde bilgi verilecektir” dedi. Bazı sıkıntılarımız var diyen Sarıbay, “Maalesef bazı yöneticiler kraldan kralcı. A partisinin üyeleri stant açarken hayır broşürü dağıtan gençlere engel olunuyor. Herkes kendi kampanyasını rahatça yürütebilsin istiyoruz “ ifadelerini kullandı. İl Başkanlarının temeli 15 Temmuzdan önce vardı. Zaman zaman ben de diğer il başkanlarımız da tepki aldı. Ama hiçbir zaman inandığım yoldan dönmedim. Şuan geldiğimiz noktada Türkiye’de aynı düşünmesek de bir uzlaşma modelinin olması beni sevindiriyor. CHP’nin kampanyası da bu noktadadır” dedi.

KÜRSÜNÜN ÜSTÜNDEKİLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Meral Akşener’in İzmit’te yaptığı program hakkında sorulan soru üzerine MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün kürsünün üstündekiler ve önündekiler diye ikiye ayırdığımız bir olay var. Kürsünün üstündekiler bizim hakkımızı helal etmediğimiz kişilerdi” dedi. DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “16, 17 Mart ‘ta Önder Aksakal Kocaeli’ye gelmişti. Bu programlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadık. İki gün gayet güzel bir çalışma yaptık. Burda sayın Valimize, Kaymakamımıza ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.