DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemiz Yeni Özel Eğitim Okuluna Kavuşuyor

İlçemiz Yeni Özel Eğitim Okuluna Kavuşuyor
16.04.2017
1.223
A+
A-

İlçemiz Yeni Özel Eğitim Okuluna Kavuşuyor

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ve Ömer Kızıldağ ile Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi inşaatını denetledi ve ziyaret etti.

Türkiye’de örnek teşkil edecek bir okul olacak

Ziyaret sırasında okul müdürü Ayhan Doğan ve Yüklenici Firma Nafia inşaat yetkililerinden bilgi aldılar. İlçemizde 1995 yılından beri faaliyet sürdüren Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi; Gölcük, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden gelen orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli öğrencilere özel eğitim hizmeti veriyor. Okulun yeni yapılan gelişmiş binasında; 12 özel eğitim dersliği, 4 adet bireysel eğitim odası, resim, müzik ve spor derslikleri olacak. Bunun yanında yeni binada; Günlük yaşam becerileri “uygulama evi”, harekete duyarlı multimedya ışık ve ses salonu, Beyaz oda, Yiyecek ve içecek hizmetleri atölyesi, Seramik atölyesi, tarım uygulamaları bahçesi ve sera, 5 adet açık hava dersliği, yemekhane, revir, konferans salonu, idari odalar bulunacak. Ayrıca okulun 2,5 dönümlük çim oyun alanı olacak. Bu özellikleri ile ülkemizde örnek teşkil edecek olan okulun yüklenici firma yetkililerince Mayıs ayı içerisinde bitirileceği belirtildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.