DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden THK’ya hayırlı olsun ziyareti

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden THK’ya hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören ve Yönetimi dün Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimini ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Özgören, “Gölcük’te hedeflediğiniz güzel işlere inşallah ulaşırsınız”

Geçtiğimiz ay Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi’ne başkan olan Mustafa Cintaş ve Yönetimine ziyaretler başladı. Dün Başkan Cintaş ve Yönetimi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören ve Yönetimi ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özgören şu sözleri söyledi: “Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi’ne başkanlığınız hayırlı olsun. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyoruz. Gölcük’te hedeflediğiniz güzel işlere inşallah ulaşırsınız” dedi.

Cintaş, “İlk hedeflerimizden birisi kurumumuza gençleri kazandırmak”

Başkan Cintaş, ziyaret için Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özgören ve Yönetimine teşekkür ederken, “Ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Bizler bu önemli kuruma en güzel hizmeti sunmak için bayrağı devraldık. Kurumumuz sizlerde biliyorsunuz ki gençlere çok önem veriyor. Bu yüzden ilk hedeflerimizden birisi kurumumuza gençleri kazandırmak. Bunun için de çalışmalarımızı ona gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.