DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kent merkezinde ki vatandaşların görüşü ortak;

Kent merkezinde ki vatandaşların görüşü ortak;

Kentsel Dönüşüm Projesi Amiral Sağlam’daki sorunu çözer

İlçemizin trafik yönünden en büyük yükünü çeken ve özellikle akşam iş çıkış saatlerinde trafiğin kilitlenme noktasına gelen Amiral Sağlam Caddesi’ndeki sorunun ancak Kentsel Dönüşüm Projesinin çözebileceğini düşünen vatandaşlar bir an önce projenin başlamasını istiyor.

“Bizi bu trafik keşmekeşliğinden bu proje kurtarır”

İlçemizin trafik yönünden en büyük yükü çeken ve özellikle mesai bitiminde trafiğin kilitlendiği Amiral Sağlam Caddesi’nde sıkıntı büyük. Caddede var olan trafik sorununa bir de yolun kenarına park edilen araçlar eklenince trafikte önemli aksama meydana geliyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar bu sorunun ancak Kentsel Dönüşüm Projesiyle çözülebileceği düşüncesini taşıyor. Vatandaşlar başlayacak olan projenin doğru bir şekilde hayata geçirilebilirse Gölcük’e büyük faydası olacağı görüşünde birleşiyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.