DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kılıçdaroğlu Murat Hürriyet’i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu Murat Hürriyet’i ziyaret etti
10.04.2017
1.152
A+
A-

İlimizde çeşitli programlara katılmak üzere ilimizde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Tanyıldız Düğün salonunda ilimizdeki muhtar ve azalarla yapılan program sonrası İzmit Medicalpark Hastanesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberinde bulunan İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekilleri Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’yı Medicalpark Hastanesi genel Müdürü Soner Cengiz ve yöneticileri karşıladı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kılıçdaroğlu ilk olarak geçtiğimiz gün ameliyat olan Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’i ziyaret etti geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından hastanede tedavi gören iki partiliyi ve yatan hastaları ziyaret ederek, acil şifa diledi. Hastane personeli, hasta yakınları ve hastalar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.