DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli’nin en ilginç ‘Evet’ Nöbeti

Kocaeli’nin en ilginç ‘Evet’ Nöbeti

 

Tarihi kağnı ile Yürüyüş Yolu üzerinde ‘Evet’ nöbeti tutan, Mehmet Turan, ülkenin krizlerle dolu, yıllarına tanık olduğunu ve vatandaşlara da bunu hatırlatmak istediğini belirterek, kararının ‘Evet’ olduğunu söyledi.

Sanayi ve endüstride Türkiye’nin geldiği durumu gözler önüne sermek, Türkiye’nin kolay kazanılmadığını göstermek için tarihi kağnıyı Yürüyüş Yolu’na çeken Mehmet Turan, vatandaşlara eski günleri hatırlatıyor. Kullar’dan getirdiği eski kağnıyı, İzmit Yürüyüş Yolu’na getirerek, nöbet tutan Mustafa Turan, Türkiye’nin bugünlere kolay gelmediğini, çok mücadeleler verdiğini ifade ederek, “Bu arabayı buraya getirmemin sebebi, gençler tarihini bilsin, geleceğini bilsin. Bilsin ki geçmişine de sahip çıksın. Gençler, atalarının nasıl mücadeleler vererek bu ülkeyi kazandığını, buralara nasıl gelindiği bilmeli. 16 Nisan’da yapılacak olan seçim, ülkemizi güçlendirecek ve refahımızı arttıracak bir değişikliğin seçimidir. Ülkem için ben de ‘Evet’ diyeceğim” dedi.

KORKMAZ’DAN ZİYARET

Tarihi köy arabasıyla geçmişi hatırlatmak adına, nöbet tutan Mustafa Turan’ı ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, artık ülkenin üzerine dar gelen, yıllardır yapılan değişikliklerle adeta yamalı bohçaya dönen anayasanın değişmesi gerektiğini söyledi. Aynı zamanda ülkenin kalkınmasının hızlanması ve güçlenmesini sağlayacak sistem değişikliğinin de şart olduğunu söyleyen Başkan Korkmaz, “Milletimizin her zaman gerçeği gördü ve yine görecektir. Sandıktan çıkacak güçlü bir evet ile Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı vereceğini söyledi. İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a, Başkan Yardımcıları Çağlayan Duman, Ali Güney, Engin Tümer, Ergün Karagöz ve İlçe Yöneticisi Bülent Durmuş eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.