DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Konyalılar Kahvaltıda Buluştu

Konyalılar Kahvaltıda Buluştu

Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen yöresel kahvaltıda bir araya geldi

Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, Dernek yönetim kurulu üyelerine yönelik yöresel kahvaltı etkinliğini düzenledi. Kahvaltı etkinliğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ile yönetimi ve Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Katılımcılara Teşekkür Ederim

Kahvaltı sonrasında Dernek Başkanı Nuri Akkol yaptığı kısa açıklamada, “Bu etkinlik derneğimizin yönetim kurulunun yeni oluşumundan sonraki ilk etkinliklerimizden biridir. Burada amacımız yönetim arkadaşlarımız ile tanışmak ve bir araya gelmektir. Değerli Kaymakamımız Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, aynı zamanda ilçemizde uzun süre görev yapan ve vali yardımcısı olarak ilimizde görev yaptıktan sonra emekli olan Emekli Vali Yardımcımız Mustafa Pekdemir ve tüm konuklarımıza kahvaltımıza katıldıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kültürel Zenginliğimiz Önemlidir

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Böyle güzel günde güzel ortamda bizleri bir araya getiren ilçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından Gölcük Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız ile yönetimine teşekkür ederim. İlçemizde değişik yörelerin kültürleriyle bir arada olmak bizim kültürel zenginliğimizi ifade etmektedir.” dedi.

Kaynaşma ve Birlik Beraberlik Duyguları

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Böyle derneklerin var olması bizi son derece güçlü kılıyor. Bizler her alanda kardeşliğimizi ve beraberliğimizi farklı kültür ve yaşam tarzlarıyla bir bütünlük içerisinde her zaman ahenk içerisinde yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Ben bu önemli birlikteliği yaşatan Dernek Başkanı, yöneticileri ve hemşerilerimize nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 Mekan Sahibinden Destek

Akşehir Etli Ekmek İşletmecisi İsmail Yıldız; “Derneğimizin aktif üyelerinden biri olarak Derneğimiz tüm gücü ile yaptığı çalışmaları ile kültürümüzü tanıtarak ve bu kültürümüzü ile birlikte burada yaşamaya çalışıyoruz. Derneğimizin etkinliğine bir katkım olması için tüm konukları burada ağırlamaya çalıştım. Katılım gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.