DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KSO Çevre Komisyonu Üyeleri GOSB’da Bir Araya Geldi

KSO Çevre Komisyonu Üyeleri GOSB’da Bir Araya Geldi

 

Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşları, yerel idareler, OSB Müdürlükleri ve KSO Meclis Üyelerinin katılımı ile oluşturulan “KSO Çevre İhtisas Komisyonu” GOSB’da bir araya geldi.

GOSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ile Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak’ın da katılımda bulunduğu toplantıya,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Çevre Komisyonu Başkanı İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Cengiz Öztürk, Kocaeli Sanayi Odası Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykan Karademir ve  çevre OSB’lerin Çevre Mühendisleri iştirak etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesini anlatan tanıtım filminin gösterimi ile başlayan toplantıya, GOSB Çevre Müdürü Funda Yılmaz’ın sunumu ile devam edildi. Sunumun ardından diğer gündem maddelerine geçilerek yeni kurulacak yakma tesisi ile ilgili son durum, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri, Atık Yönetimi Sempozyumu sonuç bildirgesi ve taslak yönetmelikler konusunda görüşüldü. Ayrıca KSO Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu tarafından KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri konusunda katılımcılar bilgilendirildi. Toplantı sonrası GOSB Arıtma Tesisi incelendi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.