DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mardinliler, ‘Birlik’ için bir aradalar

Mardinliler, ‘Birlik’ için bir aradalar
16.04.2017
784
A+
A-

Mardinliler, ‘Birlik’ için bir aradalar

Kocaeli Mardinliler Derneği tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ etkinliğine, çok sayıda iş adamı katıldı.

Luxor Garden Hotel’de düzenlenen kahvaltı programına, Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’da katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kaya, ” Mardin Türkiye’nin hatta dünyanın en önemli yerleşim birimlerinden biridir. Mardinli olmak demek Türkiyeli olmak demektir. İşgal güçlerinin işgal edemediği önemli bir yerdir Mardin. Bizim ideolojimiz, bayraktır, vatandır, millettir. Bizde barış ve kardeşlik her şeyden önce gelir. İzmit Mardin’den; Mardin İzmit’ten farklı değildir. Biz birlikten yanayız. Bizler Mezopotamya’nın çocukları olarak ideolojimizden, bayrağımızdan ve devletimizden ayrı düşmeyiz Bu gün bu etkinliğe katılan başta Milletvekilimiz Cemil Yaman olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”dedi. Milletvekili Cemil Yaman’da bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi ve ülkenin içinde bulunduğu durumu anlattı. Programa, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, sanayiciler ve çok sayıda Mardin nüfusuna kayıtlı kişiler katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.