DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MERT HALICI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

MERT HALICI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

 Kemer’de bulunan Daima Otel’de düzenlenen Minik – Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası tamamlandı. Organizasyonun son gün müsabakalarında tatamiye inen 2007 doğumlu sporcuların mücadeleleri kıyasıya rekabete sahne oldu. Bu yaş kategorisinde ilk kez müsabakaların yapıldığı son günde kızlar katada Armina Erkan, erkeklerde Onur Savrum ilk madalyalarını kazandı.

Bu şampiyonada ilimiz sporcularından Mert HALICI 40 kg da Türkiye şampiyonu olarak milli takıma girdi. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Uluslararası Balkan şampiyonasında Türkiye yi temsil edecek. Mert Halıcı’nın antrenörü ve babası Yılmaz Halıcı “ sporcum ve oğlum Mert bu şampiyonada zirveyi hedefledik, şükürler olsun ki hedefimize ulaştık çok mutluyuz. Buralarda yarışan çocuklarımız ileride ülkemizi uluslararası arenada temsil edeceklerdir.” diye konuştu.

Şampiyonada İstanbul hakimiyeti

11-15 Nisan tarihleri arasında Daima Otel’in ev sahipliğinde düzenlenen Minik- Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası’nda 60 ilden 2257 sporcu madalya için tatamiye indi. Organizasyon boyunca katada 14 ferdi, 6 takım; kumitede ise 49 ferdi dalda madalya sahiplerini buldu.

Şampiyonaya 463 sporcu ile katılan İstanbul kulüpleri, topladığı 24 altın, 25 gümüş, 35 bronz madalya ile illerini sıralamada birinciliğe taşırken 259 sporcu ile 10 altın, 12 gümüş, 18 madalya toplayan Ankara ikinci sıraya yerleşti. Organizasyonda 86 sporcu ile yer alan Kocaeli ise kazandığı yedi altın, dört gümüş, altı bronz madalya ile üçüncü sıraya yerleşti. Organizasyonda dokuz il de en az birer kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

 Vasfi Aşçı görev yaptı.

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Minikler – Yıldızlar Karate şampiyonasında ilimiz karate Milli hakemlerinden Vasfi Aşçı görev yaptı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.