DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Miraç Kandilinde vatandaşın dileği ortak TÜM İSLAM ALEMİNE BARIŞ HUZUR VE KARDEŞLİK GETİRSİN

Miraç Kandilinde vatandaşın dileği ortak  TÜM İSLAM ALEMİNE BARIŞ HUZUR VE KARDEŞLİK GETİRSİN
23.04.2017
1.127
A+
A-

Miraç Kandilinde vatandaşın dileği ortak

TÜM İSLAM ALEMİNE BARIŞ HUZUR VE KARDEŞLİK GETİRSİN

 

Miraç Kandilini dün hep birlikte huşu içinde kutladık. Vatandaşlarımız’a Miraç Kandili ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk. Vatandaşlarımızın temennisi ise ortak tüm İslam alemine barış huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ettiler. İşte vatandaşlarımızın en büyük kandillerimizden olan Miraç Kandili ile alakalı düşünceleri.

 

Yılmaz Yavuz, “ Bütün müslüman aleminin Miraç kandilini en içten dileklerimle kutlar. Ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim. Allah tüm islam aleminin yapmış olduğu dularını kabul eder inşallah. Allah bu gece yapılan bütün duların kabul olmasını diliyorum

Muhammed Tural, “ Miraç kandili sevgili peygamberimizin Mescidi harem’den Mescidi Aksa’ya oradan da yükselerek Allah’ın katına çıktığı sonra Allah’la kendisi arasında sadece bir perde olacak şekilde yakınlaştığı ve bir çok mucizenin gerçekleştiği müslümanlara bir çok müjdelerin getirildiği bir gecedir. O geceki Allah’a ortak koşmayanların cennete gireceği, 5 vakit namazın farz olduğu ve her yatsı namazından sonra okuduğumuz bakara Suresinin son iki ayetinin gönderildiği mucizevi bir gecedir. Bir nevi peygamber ve şahsında ümmetinin desteklendiği, mükafatı ve rahmeti bol bir gecedir. Tüm islam aleminin kandilini tebrik eder. Huzur ve barışa vesile olmasını temenni ederim.

İlyas Alpdündar, “ öncelikle bütün islam aleminin 3 ayların içerisinde bulunan güzide kandillerimizden Miraç kandilinin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eder. Vatanımıza, milletimize,bayrağımıza, devletimize huzur, sükunet, sağlık içerisinde bir bir ömür boyu mutluluklar ile Ramazanaulaşmayı, halkımızla kadir Gecemizide yerine getirerek bayramlaşmayı, kucaklaşmayı Rabbim nasip etsin.

Hasan Alaca, “ Öncelikle tüm islam aleminin Mübarek Miraç Kandilini kutlar. Başta ülkemiz olmak üzere tüm islam ülkelerine barış, huzur, mutluluk getirmesini diliyor. Yaklaşan ramazamn ayının habercilerinden olan Miraç kandilini dualarla namazlarla geçirmeyi tüm islam alemine nasip etmesini diliyorum.

Fikri Barış, “ Tüm islam alemin Miraç kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Allah cümlemizi nice nice kandillere yetiştirir inşallah. Bir çok mucizenin gerçekleştiği bu gecede dular okumalı ve Yüce Allah’tan af dilemekten başka bişey yapılamaz. Tekrar tüm islam aleminin Miraç kandili Kutlu olsun. Hem ülmemize hemde tüm islam ülkelerine barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle

Ziver Fidan, “ ne mutlu ki bize bu senede Miraç kandilini yaşamak bize nasip oldu. Allah o gece yapılan bütün duları ve dilekleri kabul etmesi dileğiyle başta ülkem olmak üzere tüm islam aleminin Miraç kandilini kutluyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.