DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MUHTARLAR MERKEZİ ÇOK BEĞENDİ

MUHTARLAR MERKEZİ ÇOK BEĞENDİ

Halıdere Fizik Tedavi Merkezi Muhtarlara tanıtıldı

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi (FTRM) ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM), önceki akşam, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi, Opr. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından, Gölcüklü ve Başiskeleli muhtarlara tanıtıldı

Tanıtım programına çok sayıda Muhtarlar katıldı

Eski Halıdere Belediyesi Hizmet binasının bulunduğu binaya yapılan, Halıdere FTRM ile TRSM, önceki akşam, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi, Opr. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından, Gölcüklü ve Başiskeleli muhtarlara tanıtıldı. Tanıtım törenine, Ergüney ve Pehlevan’ın yanı sıra, Kocaeli Kamu Hastane Birliği İdari Hizmetler Birliği Başkanı Muhammet Coşkun Güler, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, Fizik Tedavi Merkezi Sorumlusu Dr. Esin Neval Şirintaş ile TRSM Sorumlusu Hanife Akkurt Erol ile çok sayıda muhtar katıldı.

Pehlevan, “Fizik Tedavi Merkezi bölgeye önemli katkıda bulunacak”

Tanıtım öncesi FTRM’nde muhtarlar onuruna bir kokteyl verildi. Kokteyl sonrası ilk sözü alan, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi, Opr. Dr. Yüksel Pehlevan, sağlık merkezinin tanıtımını yaparak, ne tür hastalara hizmet verildiğini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Bilindiği gibi merkezimiz eski Halıdere Belediyesi binası Gölcük Belediyesi bu binayı bize ücretsiz olarak tahsis etti. Yapılan tadilat sonrasında Halıdere FTRM’inde 1 adet poliklinik, 1 adet müdahale odası, 1 adet röntgen odası, 1 adet kan alma odası, 2 adet egzersiz odası, 2 adet Fizik Tedavi Rehabilitasyon odası ve hasta yakınlarının rahatça bekleyebileceği bekleme odası bulunuyor. Hastanemiz özellikle Kocaeli’nin güney kısmındaki fizik  tedavi konusunda hizmet alacak hastalaya yönelik hazırlandı. Hastane olarak hedefimiz günde 400 kişiye günlük hizmet verebilmekti. Açılmasından bir ay gibi kısa bir süre geçmesine karşılık şu anda günde 200’e yakın hasta tedavi görmekte bu sayının ilerleyen aylarda artacaktır. Hastanemizin bir diğer özelliği ise evde fizik tedavi alacak olan hastalara evde tedavi hizmeti sunuyoruz. Hastanemizde fizik tedavinin yanı sıra Toplum Ruh Sağlığı Merkezi mevcut bu bölümde de daha önce uygulanmayan sadece ilaç yazılıp gönderilen hastalarımıza hem tedavi hemde terapi hizmeti sunmaktayız. Ben hastanem adına bize böyle bir hastane tahsis ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ergüney, “Burası son teknoloji ile donatılmış şifa merkezi”

Pehlevan’dan sonra söz alan Ergüney ise şunları söyledi: “hastanemizin özelliği bir denetim kuruluşu olmasıdır. Herhangi bir ücret talep edilmeyen tamamen ücretsiz bir kurumdur. Gölcük Devlet Hastanesinin bir kolu olarak hizmet vermektedir. Şu anda yapılan Fizik Tedavi Merkezi Kocaeli bölgesinde en gelişmiş son sistem teknolojik ürünler ile hizmet verilmektedir. Kocaeli bölgesinde pilot bölge olarak başlattığımız servis hizmeti var. İlk olarak bu hastanemizde başladık. İlerleyen zamanlarda bu hizmeti diğer hastanelerimizede yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Hastanemizin bir diğer hizmet ise evde tedavi hizmeti, evden çıkamayan hastalara evlerinde tamamen ücretsiz fizyotarapi hizmeti sunacağız. Burda çok kaliteli ve çok gelişmiş bir ekip kurduk. Hepsi alanında uzman doktorlarımızı ve elemanları buraya verdik. Diğer hastanelerde bulunan fizik tedavi bölümleri ile kıyaslama yapacak olursak günde 40-50 yi geçmeyen hizmetin yanında daha açılalı bir ay olmasına karşılık günde 200 hastaya tedavi uygulaması yapılıyor. Bu rakamın artacağınıda biliyoruz. Demek ki yaptığımız hizmete bu bölgenin gerçekten ihtiyacı varmış buda bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bizler elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak için devletin gücünü sonuna kadar kullanacağız. Olabilecek aksaklıklar için şimdiden anlayış bekliyoruz sonuçta yeni açılan bir kurumuz Oturması biraz zaman alacaktır.emin olun ki ekibimiz gece gündüz en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyor. İlerleyen zamanlarda ekibi çoğaltma planlarımız var o zaman hizmetimizde yükselmiş olacak. Ben bugün buraya gelerek bizi dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Şenol Ergüney ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi, Opr. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından Gölcük ve Başiskele muhtarlarına hastanenin bölümleri teker teker gezdirilerek tanıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.