DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sarıbay, “Bu Anayasa’da mantık yok”

Sarıbay, “Bu Anayasa’da mantık yok”

Akar, “Evet’i anlatamadıkları için ahlaksızca saldırıyorlar “

CHP Körfez İlçe Örgütü, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ın katılımıyla Hereke’de ki partililerle kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi.

ESNAFTAN HAYIR OYU İSTEDİLER

CHP Körfez İlçe Örgütü’nün Hereke Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirdiği organizasyona CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Tok ve Bilgi Dehmen, Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyesi Berkay Yıldızlı, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi, Körfez Kadın Kolları Başkanı Afife Karatekin ve yönetimi, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Erdoğan ve yönetimi, Körfez İlçe eski Başkanları, Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Kahvaltının ardından Hereke sahilde esnaf turu yapan CHP’liler Hereke esnafına hayırlı işler dileyerek hayır oyu istediler.

KORKUYORLAR

Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, “ 1990 yılından beri eşim burada görev yapıyor. Bu yüzden kendimi Hereke’li sayıyorum. Önümüzde bir referandum var. Bu referandumu biz çok fazla önemsiyoruz. Çünkü bunu parti seçimi olarak değil, ülke meselesi olarak görüyoruz. Biz ilçe örgütü olarak, tüm partililerimizle birlikte çalışmalarımızı son ana kadar devam ettireceğiz. Son yapılan anketlerde hayır önde görünüyor. Korkuyorlar, korkacaklar. Bu ülke bu diktatörlerden kurtulacak” dedi.

HAYIR OYU VERECEK KİŞİLER NEDEN HAYIR VERECEĞİNİ BİLİYOR

İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Aranızda olmaktan çok mutluyum. Körfez de özellikle Kadın Kolları ile ilgili çok güzel sözler duyuyorum. Kadın Kollarımız başta olmak üzere tüm parti örgütümüze bu yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Referanduma kısa bir süre kaldı. Bu süre içerisinde de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam etmeliyiz. Çünkü bu referandum ülkemizin geleceğini belirleyecek. Biz neden hayır verilmesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. Hayır oyu verecek kişiler de bunu çok iyi biliyor. Ama onlar neden evet verilmesi gerektiğini anlatamıyorlar. Çünkü bu Anayasa da mantık yok” diye konuştu.

GERÇEKLRİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, “ Bizi burada sizlerle buluşturan Körfez İlçe Örgütüne çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Sizlerde bizlerde yorulduk sürekli alanlardayız. 94 yıllık parlamenter rejimimizin rafa kaldırılıp dünyada geri kalmış ülkelerin uyguladığı bir sistemi getirmek istiyorlar. Biz başından beri bu işe hayır diyoruz. Çok kısa bir süre kaldı. Bu süreçte vatandaşa getirilmek istenen Anayasa’nın neleri alıp götürdüğünü anlatmalıyız. Bu işten başarılı çıkmak için her birimize görev düşüyor. Evet’i anlatamadıkları için Genel Başkanımıza, partimize ahlaksızca saldırıyorlar. İlk defa kamuoyu anketlerinde geriye düştüler. İlk defa anlatabilecekleri konuları yok. Ama biz asla taviz vermeyeceğiz. Onlarla uğraşmayıp, gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum hayır çıkacak. Ama bu asla bizi rehavete sürüklemesin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.