DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TAN ET, ET VE TAVUK FİYATLARINDAN MEMNUN DEĞİL

TAN ET, ET VE TAVUK FİYATLARINDAN MEMNUN DEĞİL

19 Mayıs Caddesi Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Tan Et , Gölcük halkının sıklıkla kullandıkları bir kasap. Ancak bu sıralar Tan Et, et ve tavuk fiyatlardan hiç memnun değil. Mevsim değişikliği bu fiyatları çok etkiledi.

Tan Et’in sahiplerinden Kenan Tan, “ Yaz geliyor, fiyatlar yükseliyor. Bu değişkenliğin neden olduğunu tam kestiremiyoruz. Yaz sezonunda illa ki fiyatlar artıyor. Biz bunun önüne geçemiyoruz. Bir kasap olarak bu mevsim değişikliğinde artan fiyatlar bizi tabiî ki olumsuz etkiliyor” dedi.

FİYATLARDAN MEMNUN DEĞİLİZ

Tan Et’in sahiplerinden Kenan Tan, bu fiyatlardan memnun olmadıklarını dile getirirken müşterilere de mahcup olmak istemediğini söyledi. “Müşteriler bizim velinimetimiz. Bu fiyatlar bu kadar yüksekken nerdeyse müşterilerimizin sayısı çok az oluyor. Müşteri geliyor fiyatları görüyor bir şey almadan dükkandan ayrılıyor. Açıkçası fiyatlardan memnun değiliz” dedi.

Tan Et Kasap’ta tavuk fiyatları şöyle;

Taze bütün piliç; 9.63 TL

Piliç baget; 11,75 TL

Piliç kanat; 16,67 TL

Piliç yarım fileto; 17,57 TL

Piliç bonfile; 17,43 TL

Piliç taşlık; 10,50 TL

Piliç sırtsız üst but; 13,34 TL

Çıtır pirzola; 15 TL

Haber; Nihan Atak

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.