DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Milletvekilleri Yaman ve Çakır’dan

16 Nisan’da gerçekleştirilen Anayasa değişikliği halk oylamasında üstün başarı göstermesi sonucu Gölcük AK Parti İlçe Teşkilatını AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Cemil Yaman teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vekiller tüm teşkilata teşekkürlerini iletti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Cemil Yaman’ın AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi katıldı. AK Parti İlçe Teşkilat Binası ziyaretinde  AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Cemil Yaman AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi’ne 16 Nisan’da gerçekleşen referandumda göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ettiler.

Alp tüm teşkilat üyelerine gayretlerinden dolayı teşekkür etti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,” 16 Nisan günü gerek Türkiye’de, gerek Kocaeli ve Gölcük’te bizim yüzümüzü güldüren bir sonuç elde ettik. Biz şunu farkındayız. Bizim 16 Nisan sonrası sorumluluğumuz daha fazla artmıştır. Yükümüz daha da ağırlaşmıştır. Ve önümüzde ki süreçte 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda adımlarımızı daha sağlam atma gibi de bir yükümüz oldu.  Bu bağlamda vekillerimize, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza her biri Nene hatun gibi çalıştılar. Gençlik kollarımız her biri Cesur Yürek gibiydi. Meclis üyelerimiz bütün teşkilatlarımız ana kademesinden sandık kurulunda o gün atmaca gibi olan ve bir oyu dahi zayi etmeyen ki o bir oyla Filistin’deki bir annenin gözyaşını sildi. O kazandırdığı her bir oyla Suriye’li bir çocuğun karnını doyuran bütün sandık mücahitlerimiz de dahil hepsi olağanüstü gayret gösterdiler. Bu bir sadece AK Parti mevzusu olmadığını ifade etmiştir. Türkiye’nin de sadece Türkiye’den ibaret olmadığı çerçevesinde bu seçimin karşılığı Suriye’deydi, Filistin’deydi, Arakan’ydı, Somali’deydi, dünya mazlumlarının gönlündeydi bu seçim. Bu güne kadar mazlumların hep sesi olduk bundan sonrada mazlumların sesi olmaya devam edeceğimizin bir göstergesi idi 16 Nisan da ki zaferimiz. Rabbimize çok şükür 12. Sandık ve 12. Zafer ne mutlu bize ne mutlu ki böyle yol arkadaşlarımızla sizlerle beraber yol yürümek. Ne mutlu ki böyle bir parti de siyaset yapmak ve bu kadar güçlü bir liderden kurucu liderimiz ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizlere gurur veriyor. Ben tekrardan çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Bugünden sonra Türkiye çok daha güçlüdür”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “ öncelikle Sayın İlçe başkanımız şahsında AK Parti Gölcük Teşkilatına çok teşekkür ediyoruz. Kampanya boyunca Gölcük teşkilatı diğer teşkilatlarımızla birlikte çok iyi bir kampanya yürüttüler. Başta kadın kollarımız, gençlik kollarımız, AK Parti ailesinin bütün fertleri, sandık başkanlarından mücahitlerimize kadar mahalle başkanlarımızdan yönetimlerine kadar gerçekten çok iyi bir kampanya yürüttüler. Herkes üzerine düşeni yaptı. Aziz milletimiz de üzerine düşeni yaptı. Bunu kampanya boyuncuda söyledik. Bu birinci sistem değişikliği değil Cumhuriyetin kurulduğundan bugüne 4. Sistem değişikliğini yaşıyoruz. Daha önce tek partili, çok partili hayat, sonra darbeler kaoslar, kargaşanın olduğu bir dönem ve Allah’a hamd olsun şimdi çok güçlü bir yönetim modeli olan cumhurbaşkanlığı hükümet modeli ile yeni sisteme geçildi. Aziz milletimiz tercihini yaptı. Evet’ten yana tercihini yaptı. Şimdi söz artık bizde parlamento da. Bizde bunu alt yapısı olan kanunları çıkaracağız. Yeni Türkiye bugünün Türkiye’sinde çok daha güçlü olacak. Bize umut bağlayan bir coğrafya var. Biz kampanya boyunca da bunu belirttik. Biz güçlü olduğumuzda yeryüzünde bütün insanlar mutlu oldular. Biz ne zaman güçsüz olduk insanlık hüzünlendi. İnsanlarda mutsuz oldu. Bugünden sonra Türkiye çok daha güçlüdür. Hem biz hem bu millet hem de bize gönül bağıyla bağlı olan gönül coğrafyamızda güçlü olacak. Bütün insanlık güçlü olacak. Kazanan bu millet olmuştur. Evet diyenler kadar hayır diyenlerde kazanmışlardır. Yakın zamanda onlarda görecekler ki bizin ne kadar samimi olduğumuzu onlarda görecekler. Dün bitti geçti gitti. Artık yeni bir sayfa açıldı Türkiye’de biz şimdi Türkiye’nin daha da büyümesi ve güçlenmesi için katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tekrar tekrar başta kadın kollarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Toparlanın çalışmaya yeni başlıyoruz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “ Biz AK parti olarak 15 yıldır seçim varmış gibi çalıştık. Hergün seçim varmış gibi meseleye bakan bir teşkilat. Bu bakışın kalitesini 12 seçimde de yaşadık, tabi bizim öncelikle burada bulunma sebebimiz güzel bir sonuçla yani bir başarıyla çıktığımız bir referandum oldu. Şimdi bazen sonuca baktığımızda acaba daha iyi bir sonuç çıksaydı daha iyi olurmuydu diye düşündük. Ama aldığımız bu başarı takdir edilen ve hakkımızda hayırlı olan. Bu sonuç güzel bir sonuç, çünkü bir sistem değişikliğine yöneldik. Bir sistem değişikliği için sandığa gittik. Evet değişlikleri toplumun kabul etmesi zordur. Hele ki böyle bir sistem değişikliğini kabul etmesi daha da zor olduğunu kabul ederek sandığa gittik ve elhamdülillah güzel bir sonuçla çıktık. Sandıktan çıkan sonuç bir anayasa değişikliği ve toplumun tümünü etkiliyor. Bura bugün itibariyle çıkan sonuçta sadece 51.4 yada 48.6’nın bir değişikliği kabulüyle ilgili bir sonuç değil. Bundan sonra bu anayasa değişikliği toplumun % 100’ünü ilgilendiren ve % 100’ünün uyacağı bir anayasa değişikliğidir. Bu bakımdan artık bundan sonra meseleyi bir bütün olarak bakmalıyız. Evet, veren hayır verende kendine göre haklı sebepleri vardı. Ama toplum değişim şart dedi. Değişmeyen tek şey değişimdir diyerek evet dediler. Bizlerde bugün burada teşkilatınıza, parti başkanımıza,  kadın kollarınıza, gençlik kollarınıza ve ana kademe, belediye başkanı her kim olursa olsun mesai harcayan gönül veren tüm üyelerimize hem teşekkür etme hem de helallik almak için bugün buraya geldik. Sonuçta toplumun geleceğine çoluğumuzun çocuğumuzun torunlarımızın yarını ile ilgili bu değişiklikte bu taraf olma noktasında ve verdikleri gayretten dolayısıyla hepinize çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz haklarınızı helal edin. Biz bu ülkeye 15 yıl nasıl baktıysak bundan sonra da öyle bakmaya devam edeceğiz. 15 yıl nasıl çalıştıysak her gün yeni bir seçim varmış gibi çalıştıysak bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi önümüzde 2019 seçimleri var. İsmet Özel’in güzel bir lafı var “Toparlanın gitmiyoruz” diye biz onu değiştirdik. Arkadaşlarım Belediye başkanım ilçe başkanım toparlanın çalışmaya yeni başlıyoruz. Bizim çalışmamız asıl bundan sonra başladı. Ben buraya gelen bütün arkadaşlarıma teker teker teşekkür etmeyi bir borç bilirim hepinizden Allah razı olsun “ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.