DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Uyarı tabelalarına kimler zarar veriyor

Uyarı tabelalarına kimler zarar veriyor
02.04.2017
865
A+
A-

Uyarı tabelalarına kimler zarar veriyor

Gölcük’te uyarı tabelaları vatandaşlar ve araç sürücüleri için oldukça önemli. Bir çok vatandaş ve araç sürücüsü gideceği yeri bu uyarı tabelaları sayesinde buluyor. Fakat ilçemizin bazı alanlarında uyarı tabelalarının direği varken, tabelanın olmaması vatandaşların gözünden kaçmıyor. Vatandaşlar bu türlü direklere uyarı tabelası eklenmesini ya da direklerin zeminden sökülmesini istiyor.

Vatandaşlar tabelaya ne olduğunu merak ediyor

Merkez Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi üzerinde yer alan bir uyarı direği görenlerin dikkatini çekiyor. Daha önce bu direkte bir uyarı tabelası bulunurken, şimdi sadece direğin bulunması vatandaşların bu durumu merak etmesine sebep oluyor. Vatandaşlar, “Bu direk uzun zamandır böyle. Eskiden uyarı tabelası varken, şimdi sadece direk bulunuyor. Uyarı tabelasına ne yazık ki bazı sürücüler zarar veriyor. Sanırım bu direkte bulunan uyarı tabelası da bazı araç sürücüleri yüzünden yerinden koptu. Yetkililer ya bu direği buradan kaldırsın ya da direğe uyarı tabelası eklesin. Çünkü bu direk mahallemizde kötü görüntü oluşturuyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.