DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yollar tayzikli sıuarla yıkandı Gölcük Sokakları Pırıl Pırıl

Yollar tayzikli sıuarla yıkandı  Gölcük Sokakları Pırıl Pırıl
23.04.2017
960
A+
A-

Yollar tayzikli sıuarla yıkandı

Gölcük Sokakları Pırıl Pırıl

Gölcük Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı Ekipler tayzikli sularla Gölcük’te bulunan sokakları yıkadı.

  1. sokak baştan aşağıya yıkandı

Dumlupınar mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddedi 45. Sokak ‘ta bulunan özel eğitim kurumunun sokakta bulunan inşaattan kaynaklanan aşırı tozlanma sonucu öğrencilerinin rahatsız olmasından ötürü belediyeye bildirmesi üzerine 45. Sokak baştan aşağıya tayzikli sularla yıkandı. Ekipler tayzikli su ile çamur olan yol kenarındaki arabalarıda araç sahipleri madur olmaması için arabalarada su tutarak üzerlerine sıçrayan çamurları temizledi. Bu davranışları ile çevredeki vatandaşların taktirini alan ekipler sırayla Gölcükte bulunan diğer sokaklarıda aynı şekilde yıkaycaklarını belirttiler.

Vatandaşlar yapılan uygulamadan çok memnun

Çevrdeki vatandaşlar yapılan uygulamadan sonra, “ belediye ekipleri bu konuda çok hassas davranıyor. Ne zaman kim isterse istesin hemen geliyorlar. Bu konuda belediye ekiplerini takdir ediyor. İlçemizin hemen hemen her cadde ve sokağında en az iki tane inşaat var. Tabi haliyle inşaat malzemeleri cadde ve sokaklara yayılıyor. Belediye ekipleri yaptıkları bu çalışma ile sokak pırıl pırıl oldu kendilerine çok teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

  1. Orhan turan dedi ki:

    Ben 30 sene avrupada kaldım .bu sokak yikama olayini ulkemde görüyorum. Birde köpüklü suyla bu su yeraltina karişiyor. Arkadaş milyonlarca canlı var gözle görunen görünmeyen bunlar kimyasalla ölüyor Kaş yaparken göz çıkarıyorsunuz, birkaç ay evvel bu konuyu profösörün biri canli yayinda anlattı bu duruma çok tepkili. Malesef kurakliktan bahsediyoruz tonlarca suyla yol yikiyoruz on binlece belediyede tüm partilerin belediyelerinde süpürün zaten yeter emeginize bişey demiyorum. Vallahide eleştirmek için yazdım diye düşünmeyin ama ortada bilinçsizce hizmet var. Birtane hükümetteki lafı dinlenen bu konuya el atan kişi çıkmazmı çok şaşırıyorum.