DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

300 Postacı kitap için koştu

300 Postacı kitap için koştu

Kitaba Koş etkinliği içinde gerçekleştirilen Postacı Yarışı, Kemal Sunal’ın Postacı filmini hatırlattı

Kemal Sunal’ın ünlü Postacı filmi akıllara geldi;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Kitaba Koş etkinliği binlerce Kocaeliliyi kitap paydasında buluştururken, yüzümüzü güldüren ve bir Kemal Sunal filmi olan Postacı filmine de anlamlı bir gönderme yaptı. Kitaba Koş etkinliğine katılan postacılar, gerçekleştirdikleri postacı yürüyüşü ile yarışa renk kattı.

POSTACI YÜRÜŞÜ İLE YARIŞA KATILDILAR

Bu yıl 9.’su gerçekleştirilecek olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın tanıtımı amacıyla organize edilen ve dünyada bir ilk olan Kitaba Koş etkinliği hafta sonunda gerçekleştirildi. Yarışa binlerce Kocaelili ellerinde Türk bayraklarıyla katılarak muhteşem bir görüntü sergiledi. Halk koşusunun ardından Atletizm Pisti’nde profesyonel sporcuların katıldığı yarışlar düzenlendi. Bu yarışlar öncesinde ise Kitaba Koş etkinliğine katılmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen postacılar geleneksel postacı yürüyüşü ile bir yarış gerçekleştirdi.

KEMAL SUNAL’IN POSTACI FİLMİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Postacıların düzenlediği yarış akıllara Kemal Sunal’ın Postacı filmini getirdi. Koşuya sarı renk tişörtleri ve “Bak Postacı Geliyor” şarkısı eşliğinde katılan postacılar, Kemal Sunal’ın Postacı filmindeki yürüyüş stiliyle koşuyu gerçekleştirdi. Vatandaşlar büyük ilgi gören koşuyu Ankara’dan Hanifi Çobanoğlu birinci olarak bitirirken, İstanbul’dan Erdem Vural ikinci, Kocaeli’nden İlker Candan da üçüncü oldu. Başkan Karaosmanoğlu yarışa katılan tüm postacıları kutlayarak Vali Yardımcısı Abdullah Etil ile birlikte kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

KİTAP FUARI’NA DİKKAT ÇEKTİLER

Öte yandan postacıların gerçekleştirdiği ve akıllara Kemal Sunal’ı getiren yarış 9. Kitap Fuarı’nda yer alacak sahaflar standına dikkat çekti. Zira, Büyükşehir Belediyesi her yıl kitap fuarında bir bölümü sahaflara ayırıyor. Bu stantlarda başta Kemal Sunal olmak üzere Yeşilçam’a emek vermiş sanatçıların oynadıkları eski film afişleri ve kitaplar yer alıyor. Yeşilçam arşivine meraklı vatandaşların sıklıkla uğradığı alanlardan biri olan Kitap Fuarı’ndaki sahaflar bu yıl da 9. Kitap fuarındaki yerini alacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.