DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

52.Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası Büyük heyecana sahne olacak

52.Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası Büyük heyecana sahne olacak

 

Avrupa Karate camiasının gözlerinin çevrileceği ve 46 ülkeden 520 sporcunun katılacağı,

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Türkiye’de gerçekleştirilecek olan 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası’na evsahipliği yapacak. Perşembe günü çeşitli kategorilerdeki müsabakalarda başlayacak olan şampiyona Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyonaya bu yıl 46 ülkeden 520 sporcunun katılması bekleniyor.

4 KATEGORİDE DÜZENLENECEK

Avrupa Karate camiasının gözlerinin Kocaeli’ne çevrileceği Büyükşehir Avrupa Karate Şampiyonasında kata, kumite, takım kata ve takım kumite olmak üzere 4 kategoride mücadele verilecek. Şampiyona Perşembe günü bay bayan sporcuların tartıya çıkmasının ardından dün 11.30’da çeşitli kategorilerdeki müsabakalarla başladı. Bugün ise saat 10.00’da müsabakalar başlayacak. Şampiyonun açılış seremonisi ise aynı gün 17.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla gerçekleştirilecek. Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve diğer protokol üyelerinin konuşmalarıyla Cuma günkü etap tamamlanacak.

YARIN VE PAZAR GÜNKÜ MÜSABAKALAR

Cumartesi günü ise müsabakalar 09.30 itibariyle çeşitli kategorilerdeki müsabakalarla devam edecek ve ardından madalya törenleri yapılacak. 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası Pazar günü yoğun müsabakalara sahne olacak. Sabah saatlerinde bay bayan takım kata bronz müsabakaları ile başlayacak olan mücadele, bay takım kumite bronz ve bay bayan kata final müsabakası ile sürecek. Öğleden sonra ise bay takım kumite müsabakaları yapılacak. Bu müsabakanın tamamlanmasıyla madalya töreni gerçekleştirilecek. 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası 13.30’da düzenlenecek kapanış seremonisi ile sona erecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.