DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADD 11. yaşını kutladı

ADD 11. yaşını kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi her yıl yaptığı kuruluş yemeğini bu yıl da Gölbaşı Restaurant’ta gerçekleştirdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

ADD Gölcük Şubesi’nin her yıl yaparak geleneksel hale getirdiği kuruluş yemeklerini bu yıl da Gölbaşı Restaurant’ta gerçekleştirdi. ADD Gölcük Şubesi Gölbaşı Restaurant’ta düzenlenen kuruluş yemeği ile 11. Yaşını kutladı. ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak ve yönetiminin ev sahipliğindeki kuruluşy yemeğine dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. ADD’nin kuruluş yemeğine CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Vatan Partisi Gölcük İlçe Başkanı Recai Alkan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü, Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol katıldı. Gölbaşı Restuarunt’taki yemekte Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube üyeleri bir arada eğlenerek derneklerinin 11 kuruluş yıldönümünü kutladılar. ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak yaptığı konuşmada “Derneğimizin kuruluş yıldönümü yemeğine katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Atatürk’e en çok ihtiyaç duyduğumuz ve onu anlamak için en çok gayret etmemiz gerektiği bu günlerde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma gönül dolusu sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.