DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKP ve MHP’den CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

AKP ve MHP’den CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yönetimleri ile birlikte, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti. 15 dakika arayla gelen Ceyhan ve Ünlü CHP’lilere yeni il binasının hayırlı olmasını dilediler. Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken Sarıbay ve yönetimi ziyaretçileri binanın girişinde karşıladı. İlk olarak binayı gezdirdi.

BU TOPLANTILAR DEVAM ETMELİ

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay,” Ziyaretinizden dolayı ben ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Biz Kocaeli de 7 il başkanı ayda bir bir araya gelerek kentin sorunları ve çözüm noktaları açısından istişarelerde bulunuyoruz. Ben şahsım adına böyle toplantıların olması gerektiğine inanıyorum. Türkiye diğer şehirlere örnek olmalı. Biz inandığımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda ben kendime güveniyorum. Halkımıza da güveniyorum. Zaman zaman yapılan eleştirileri de dikkate almamak gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

BİRARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “ Bugünkü ziyaretimizin iki başlığı var. Biri biraz geciktirdiğimiz yeni bina. Gezdik, çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. CHP’ye sizlere yakışır bina olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum. İkincisi ise. 16 Nisan da bir halk oylaması oldu. Ben başta Cengiz beye ve yönetimine uyum içinde çalışmalar yaptıkları için teşekkür ediyorum. Biz 7 parti il başkanları olarak ayda bir biraraya geliyoruz. Sorunları konuşuyoruz. Kocaeli bu konuda Türkiye’ye örnek bir kent. Bundan sonra aynı şekilde kent için ülke için söylenecek sözümüz olduğunda bir araya gelmeye devam edeceğiz. Görüş farklılıklarını bir renk olarak görmeye devam edeceğiz” dedi.

YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “ Bugün iktidar partisinin il başkanı, ana muhalefet partisinin il başkanı, biz burada hep birlikteyiz. Bu yeni kapı ruhu dediğimiz il başkanları toplantısının ürünüdür. Güzel bir bina, CHP’ye yakışır bir bina olmuş. İnşallah böyle binaları bize de nasip eder” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.