DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark çiçek açtı

Anıtpark çiçek açtı
21.05.2017
1.052
A+
A-

Anıtpark çiçek açtı

Gölcük’ün en eski ve en büyük parklarından olan Anıtpark’ta bulunan saksıların uzun zamandır boş durması vatandaşları çok üzüyordu. Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Anıtpark’ta bulunan boş saksıları çiçeklendirdi.

Saksıların boş hali vatandaşları üzüyordu

İlçemizin en eski ve en büyük parkı olan ve havaların ısınması ile en çok tercih edilen mekanlardan birisi olmaya devam ediyor. İlkbahar aylarında Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri ilçemizde bir çok yeri çiçeklendirirken Anıtpark’ı boş bırakmaları vatandaşları çok üzmüştü. Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri Anıtpark’ta bulunan boş alanları çiçeklendirdi. Bu olay en çok ta Anıtpark’a gelen yaşlı vatandaşlarımızı mutlu etti.

Vatandaşlar çok memnun

Anıtpark’ta çiçekleri gören vatandaşlar, “Saksıların boş durması bizi çok üzüyordu. O hali bizim parkımıza hiç yakışmıyordu. Belediyemiz Anıtpark’ı unuttu diye çok üzülmüştük. Ama belediye ekipleri Anıtparkımızı çok güzel yaptı emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.