DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Antalya’da 8. Uluslararası Masterler Cup heyecanı

Antalya’da 8. Uluslararası Masterler Cup heyecanı
14.05.2017
1.156
A+
A-

Antalya’da 8. Uluslararası Masterler Cup heyecanı

  1. Uluslararası Masterler Cup Antalya’da gerçekleştiriliyor. Antalya’da büyük çekişmelere sahne olan maçlarda ilimizi Kocaeli, Gölcük ve Kartepe temsil ediyor. Kocaeli ve Gölcük Master takımları oynadıkları maçı kazanırken, Kartepe Masterler turnuvadan elendi.

Kocaeli ve Gölcük Masterler maçlarını galibiyetle tamamladılar

İlk iki maçını grubunda kazanan Kocaeli Masterler son maçını Afyon Masterler karşısında Engin Öztonga ile Tuncay Budakin’in attığı gollerle 2-0 kazanarak grubunda 3 maçta 3 galibiyetle final grubuna yükseldi. Kocaeli Masterler final grubunda ilk maçta Yalovaspor ile karşılaşacaktı. İlk grup maçından 0-0 beraberlikle ayrılan Gölcük Masterler grubunda Sakaryaspor’un çekilmesinin ardından son maçında Aksaray Masterler’i biri penaltıdan olmak üzere üç gol atan Adil kuru’nun golleriyle 3-0 kazanarak averajla grubunu birinci tamamlayarak final grubuna yükseldi. Finallerde ilk maçını Gölcüklüler Van Masterler ile karşılaşacaktı.
Kartepe Masterler turnuvaya veda etti

Akdeniz’in incisi Antalya’da Antalya Masterler Derneği ile Fanatik Tour iş birliğinde düzenlenen ve 8’nci Uluslararası Masterler Cup turnuva koordinatörü Mehmet Hakan Onkur tarafından kusursuz bir şekilde her gün oynanan müsabakalarla devam ederken, turnuvada grup maçları tamamlandı ve final grubu elemeleri geçtiğimiz gün oynanarak, tamamlandı.Antalya Lara Kundu bölgesinde Kremlin Palace ve Topkapı Palace Otel’de konaklayan Masterler grup maçları otel tesislerinde tamamlandı. 47 takımın katıldığı turnuvada grubunda ilk maçını kazanan, ardından berabere kalan Kartepe’li Masterler üçüncü son grup maçında Antalya Manavgat Masterler’e 3-2 mağlup olarak turnuvaya grup maçlarında veda eden temsilcimiz oldu. Turnuvada final grubuna gruplarını birinci tamamlayan ile dört en iyi ikinci takım final grubunda eleminasyon sistemine göre finale kalmak için karşılaşacaklar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.