DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniş’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniş’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Kitap Fuarının her görüşe ve fikre saygılı olduğunu vurguladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 9. Kocaeli Kitap Fuarını her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı olan Kocaeli 9’uncu Kitap Fuarı’nın her görüşe, her fikre saygı duyduğunu ve yer verdiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniştir. Bir ve beraber olduğumuz Kocaeli, düşüncelere saygılıdır. Kitap Fuarımız Kocaeli’nin kültürel bir hamlesidir” açıklamasını yaptı.

“TÜRK MİLLETİNİN VATANIYLA SINAMAYA KALKILMAZ”

10 ay önce ülke olarak çok zor günlerden geçtiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız o kanlı darbe teşebbüsü başarılı olsaydı, Allah muhafaza karanlık ve tutsak bir sabaha uyanabilirdik. Hamdolsun ki milletimiz iradesini ortaya koydu, FETÖ Terör Örgütü’ne ve Batı’daki destekçilerine unutamayacağı bir ders verdi. Aziz Milletimiz, vatanın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya bir kez daha ispatladı. Artık dünya şunu çok iyi biliyor ki; Türk Milletinin bileğini kimse bükemez, vatanıyla da sınamaya kalkılmaz” vurgusu yaptı.

“HAİNLERE KARŞI DİRENDİ, DARBEYİ BOŞA ÇIKARDI”

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, Ülkü Ocakları ile diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının stantlarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, görevlilerle yakından ilgilenerek sohbet etme imkanı da yakaladı. Ziyaretler sonrası 15 Temmuz gecesi, tarihe şanlı bir direniş olarak geçecektir açıklaması yapan Karaosmanoğlu, “140 yıllık darbe tarihimizde ilk defadır ki, halkımız, kendisine silah çeken hainlere karşı direndi ve bir darbeyi boşa çıkardı. Demokrasi yemini ederek kendini siper eden nice vatan evlâdını, nice yiğitlerimizi o kanlı günde maalesef ki kaybettik. Eli kanlı terör örgütü nice fidanımızı bizden kopardı” diye konuştu.

“LİDER ÜLKE TÜRKİYE AMACINA DOĞRU ÇALIŞACAĞIZ”

“Savaşlar, darbeler, terör ve birçok oyun maalesef güzel ülkemizin yakasını bırakmıyor da” diyen Karaosmanoğlu, “Çünkü yedi düvelin bu topraklar üzerinde asırlardır bitmek tükenmek bilmeyen emelleri var. Küresel ve bölgesel kazanların kaynatıldığı bugün, çeşitli iftiralarla, kumpaslarla içi oyulmaya çalışılan millî ordumuza, polisimize, emniyetimize daha çok ihtiyacımız var. Onların içine sızmış hainler yüzünden şerefli mazilerine leke sürülmesine izin veremeyiz. Milletçe birbirimize daha çok kenetlenip, 15 Temmuz gecesinin ruhuyla 2023 ve 2071 hedeflerine doğru, lider ülke Türkiye amacına doğru çalışacağız. İşte bugün burada Kocaeli Kitap fuarımıza gelen her kurumla bunu başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretlerinde hatıra fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.