DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden THK’ya ziyaret

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden THK’ya ziyaret
28.05.2017
907
A+
A-

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden THK’ya ziyaret

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimi geçtiğimiz Cuma günü Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Cintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yılmaz, “Kurumunuz ülkemiz için gerçekten çok önemli”

Ziyarette konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi’nde başkanlık göreviniz hayırlı olsun. Kurumunuz ülkemiz için gerçekten çok önemli. Bu yüzden sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Cintaş, “THK’yı çocuk ve gençlere tanıtıyoruz”

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir. Güzel temennileriniz ve ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler de dernek çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz. Türk Hava Kurumu 1925 yılında kurulan ülkemizin miras kurumlarından birisi. Bizlerde görevimizi aldıktan kısa süre sonra THK’yı Gölcük’te özellikle çocuk ve gençlere tanıtıcı etkinlikler düzenliyoruz. Okullara gidip çocuklara kurumumuzu tanıtıyoruz. Çalışmalarımız ve etkinliklerimiz Ramazan ayı içerisinde de devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.