DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çanakçı, “Ramazan ayı’nda ürünler bereketli” RAMAZAN AYI BEREKET AYI

Çanakçı, “Ramazan ayı’nda ürünler bereketli”  RAMAZAN AYI BEREKET AYI
28.05.2017
990
A+
A-

Çanakçı, “Ramazan ayı’nda ürünler bereketli”

RAMAZAN AYI BEREKET AYI

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Ramazan ayı’na bereketli ve bol ürünlerle girdiğimizi dile getirdi ve vatandaşların Ramazan aylarını kutladı.

“Sıkıntı yaşanacağını ön görmüyoruz”

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, “Üretimin en bol olduğu aydayız. Vatandaşların alışverişlerini pazardan yapmalarını istiyoruz, Gerçek üreticilerin fiyatları pazarcı esnafından daha iyi takip edilebilir. Marketler günlük fiyat uygulaması yapmaktadır. Semt pazarlarının kurulduğu gün fiyatları özellikle sebze ve meyvelerde yar yarıya indirim yapıyorlar, Ertesi gün ise yine yüzde yüz fiyat artıyor. Halkımızın bunlara iyi dikkat etmesi gerekir. Tüketicileri yanıltmaktadırlar, Bunun için biz pazarcılara ve Pazar yerine çıkmalarını istiyoruz, Üreticilere sahip çıkarsak marketler istedikleri gibi at koşturamazlar” dedi.

“Üreticiye sahip çıkılmalı

Başkan Çanakçı, ‘Tarlada ve bahçede 50 kuruşa olan ürün marketlerde 3 ve 4 katına çıkıyor. Bunun kimse farkında değil, olan tüketiciye oluyor. Ramazan dolayısıyla üreticinin ürettiği hiç bir üründe artış söz konusu değildir. Bunun için halkımızın fiyat konusunda korkusu olmasın’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.