DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çelik, “Türk Gençliği 19 Mayıs’ı iyi anlamalı”

Çelik, “Türk Gençliği 19 Mayıs’ı iyi anlamalı”

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hakkında basın açıklaması yayınladı.

Çelik, “İşte bu destanın adıdır 19 Mayıs”

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkmasıyla yakılan bu özgürlük meşalesi ve ardından bir ulusun vermiş olduğu Milli Mücadele. İşte bu destanın adıdır 19 Mayıs… 19 Mayıs bir milletin uyanışının adıdır. Zulme ve işgale karşı topyekün bir direniş fitilinin ateşlenmesidir. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başlamasıdır. Bu güzel gün vesilesiyle, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.