DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cenaze Hizmetleri Binası tamamlanıyor

Cenaze Hizmetleri Binası tamamlanıyor

Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Kent Mezarlığı’ndaki yeni bina tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Kent Mezarlığı’nda yeni bir hizmet binası inşa ediyor. Çalışmaları süren bina tamamlanma aşmasına getirildi. Binanın iç çalışmaları devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı cenaze hizmetleri, yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda devam edecek.

 KENT MEZARLIĞI’NDA SÜRECEK

 Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetleri uzun yıllardır Asri Mezarlık’ta devam ediyordu. Asri mezarlığın yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle cenaze hizmetleri, yeni binanın tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda gerçekleştirilecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Projesi hazırlanan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan yeni ve modern hizmet binası son teknoloji ile inşa ediliyor.

TAM DONANIMLI BİNA

Bina içerisinde bayanlar ve erkekler için gasilhaneler, modern bekleme alanları, insan vücut ısısına duyarlı morglar, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamlardaki takip edilmesini sağlayan elektronik duyuru ve takip sistemleri yer alacak. Modern bina aynı anda 6 cenazeye hizmet verecek. Binada 24 kişilik morg ve adli tıp odası da bulunacak.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.