DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’liler Ramazan ayı’nın ilk günü esnafı gezdi

CHP’liler Ramazan ayı’nın ilk günü esnafı gezdi
28.05.2017
762
A+
A-

CHP’liler Ramazan ayı’nın ilk günü esnafı gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Örgütü, referandum sonrası da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP’liler İl Kültür Müdürü Adnan Zamburkan’ın babasının cenaze töreninin ardından Derince Denizciler Caddesinde esnaf ziyareti yaparak hayırlı işler, hayırlı ramazanlar dilediler.

YOĞUN KATILIM

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İl Yöneticileri Sabriye Şahin ve Harun Yıldızlı, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve ilçe yöneticileri, Derince Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Rafet Yıldızlı, CHP Derince Belediye Meclis üyesi Yılmaz Filiz ve çok sayıda partili ile birlikte İl Kültür Müdürü Adnan Zamburkan’ın babası, Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin kayınpederinin babası İlyas Zamburkan’ın cenaze törenine katıldı.

ESNAFA HAYIRLI RAMAZANLAR DİLEDİLER

CHP’liler cenaze töreninin ardından Derince Denizciler Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Ramazanın ilk günü esnafı gezen sokakta vatandaşla sohbet eden CHP’liler hayırlı ramazanlar dilediler. Ramazan ayı sadece bir oruç ayı değildir diyen CHP’liler,” Yurtta, bölgemizde ve dünyada barışın sağlanması, anaların daha fazla ağlamaması için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğinde bulunduğumuz bu ay, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. Bizler de Ramazan ayının gerekliliklerini yerine getirebilmek için üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandılar. CHP’liler son olarak Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur, bolluk bereket getirmesini temenni ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.