DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Cafe’de öğrenciler yararına anlamlı kermes açıldı

Cumhuriyet Cafe’de öğrenciler yararına anlamlı kermes açıldı

 

Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği, Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe´de açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu. Kermes açılışında bu yılın ağası Sanayi İhalesini üstlenen Müteahhit Yunus Merttürk olurken, 6 bin TL bağışta bulundu.

BU YILIN AĞASI YUNUS MERTTÜRK

Her yıl geleneksel olarak açılan kermesin açılışına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, AK Parti İl Başkan Vekili Orhan Barış, Gölcük Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, vatandaşlar ve hayırseverler katıldı.  Özel Güneş İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler yararına açılan kermesin, bu yıl ki ağası 6 bin TL bağışta bulunan Müteahhit Yunus Merttürk oldu. Dernek Başkanı Durmuş Faruk Yıldırım kermese katılan protokole ve iş adamlarına teşekkür etti.

 “ÇOCUKLAR ÜLKEMİZİN GELECEĞİ”

 Kermes açılışında söz alan, Başkan Ellibeş, “Ben böyle bir gayretin içerisinde olduğu için tüm emek veren, katkı koyan herkese gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten umudumuz, yarınımız, geleceğimiz olan evlatlarımızın, milli ve manevi değerlere donanmış bir şekliyle yetişmeleri, bu memleketin geleceğinde söz sahibi olmaları hepimizin ortak arzusu. Bu güzel amaç doğrultusunda yapılan bu çalışmalara da, toplumumuzun her kesiminin destek vermesi kadar güzel bir şey yoktur. Bugün bu amaç doğrultusunda buradayız. Çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği adına buradayız. Bu kermese emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 KERMES GELİRİ ÖĞRENCİLERE

 Hayır Çarşısı’nda yüzlerce hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Cumhuriyet Parkı’ında bulunan Cafe’de açılan kermes  vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Ürünleri görmek ve tahsil yapan öğrencilere hayır yapmak isteyen tüm halkımız kermesi bu tarihler aralığında ziyaret edebilir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.