DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince’de Kalpler Kocaelispor İçin Atacak

Derince’de Kalpler Kocaelispor İçin Atacak

Şampiyonluk için sahaya çıkıyorlar

Spor Toto 3.Lig Play-Off yarı finalinde Ankara Demirspor’u 0-0ın rövanşında deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup ederek adını finale yazdırmayı başaran Kocaelispor, 14 Mayıs Pazar günü şampiyonluk maçına çıkıyor. Antalya Stadyumu’nda İzmir’in köklü takımlarından Altay ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor’un 2. Lig’e yükselme yolundaki bu son müsabakası A Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak.

Derince Belediyesi’nden otobüs desteği

Antalya’da oynanacak müsabakaya gitmek isteyen taraftarlar için otobüs desteği sağlayan Derince Belediyesi, ayrıca maça gitme imkanı olmayan Derinceliler için de bu büyük heyecanı Kent Meydanı’na taşıyacak. 14 Mayıs Pazar günü sat 19.00’da başlayacak olan Kocaelispor-Altay müsabakası Derince Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekran vasıtasıyla Derincelilere aktarılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.