DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Eğitime Desteğe, Plaketli Teşekkür

Eğitime Desteğe, Plaketli Teşekkür

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Çağlayan ve üyeleri, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer’ e teşekkür ziyaretinde bulundu. Tuncer’e plaket takdim eden Müfit Saner Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz; ‘’ Eğitime ve Öğrencilere vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz’’ dedi.

“Ülke genelinde ses getirmiş ve büyük ilgi görmüştü”

Müfit Saner İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından, Değerler Eğitimi projesi kapsamı içerisinde hazırlanan ve Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer’in sponsor olduğu ‘’Eğitime Destek Pazarı ‘’ geçtiğimiz hafta Müfit Saner İlkokulu Bahçesinde gerçekleştirilmişti. Yerel ve Ulusal basının yanı sıra, her kesim tarafından takdir edilen proje, Ülke genelinde ses getirmiş ve büyük ilgi görmüştü. Başarı ile tamamlanan projenin ardından, Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Çağlayan, Üyeleri Kezban Yegen, Türkan Şenocak ve Mürüvvet Akbulut Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Projenin sponsorluğunu üstlenen Tuncer’i makamında ziyaret eden ekip, kendisine plaket takdim etti.

Ahilik Anlayışı İçerisindeyiz…

Kendisine yapılan iade-i ziyaretten oldukça mutlu olduklarını belirten Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ‘’ Bizler Ahilik Anlayışı içerisindeyiz. Ahilik anlayışı; toplumda yaşayan fertleri birbirine yaklaştırmak ve aralarında dayanışma kurulmasını sağlamaktır. Bir toplumda birlik ve dayanışmayı sağlayan en önemli unsur, müşterek değerlerin korunması ile mümkündür. Birlik ve beraberliği, karşılıklı saygı ve sevgiyi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı el birliği ile, gönül ve kardeşlik havası içerisinde tamamlamanın bizlerde mutluluğunu yaşadık ’’ dedi. Tuncer, kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti ve Eğitime vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini belirtti.

Açıkgöz’den Plaket…

Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, Değerler Eğitimi projesi kapsamı çerçevesinde, Okul Aile Birliğinin Projelendirdiği, Müfit Saner Okul Bahçesinde kurulan ‘’ Eğitime Destek’’ pazarının sponsorluğunu üstlenen Gölcük Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Yavuz’a plaketli teşekkür etti. ‘’ Eğitim için yapılan her şey, geleceğe yatırımdır’’ şeklinde konuşan Açıkgöz, ‘’ Projemizde desteğiniz büyük. Sponsor olarak bizleri onore ettiniz. Verdiğiniz desteklerden, kurduğunuz pazardan ve emeklerinizden, örnek davranışınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz’’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.