DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTMALIYIZ

GENÇLERİ UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTMALIYIZ

Kültür Dernekleri Platformu aylık toplantısını gerçekleştirdi

Gölcük Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Bayburtlular Dernek başkanı Çetin Kocatürk, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen, Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve platforma üye derneklerin başkan ve kadın kolları katıldığı aylık toplantılarını Sivil Toplum Merkezinde yaptılar.

Başkan Denlikol “ 20 Mayıs Değirmendere musiki Derneği Yüzbaşılar anfi tiyatroda yaza Merhaba konseri müthişti. Konserde farkındalık yaratmak amacıyla ilçe sağlık Müdürü Salih Çavdar ve ekibi stant açtı ve sigara alkol ve özellikle gençlerin uyuşturucuya bulaşmaması hakkında konuşma yaptı.  Platform üyesi dernek Başkanları izleyicilere uyuşturucunun zararlarını anlatan broşür dağıttı. Gölcük kaymakamı da konsere katılarak bizi onurlandırdı. 19 Mayıs ve uyuşturucu ile mücadele hakkında konuşma yaptı” dedi.

ETKİNLİKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Denlikol “Önümüzdeki ay ramazan olması nedeniyle bir iftar programI düzenlenecek. Temmuz ayında platform olarak kapsamlı bir piknik yapılacak. Katılan Başkanlar bu yoğun programlara rağmen yorulmadıklarını  gönüllü olarak Gölcük’e katkı sunmaya devam edeceklerini bildirdi” dedi.

 KADINLARA ÖNEM VERİYORUZ

Platformun kadın kolları başkanı Ayşe Denlikol “tüm derneklerin kadın kollarını oluşturarak bugüne kadar verdiğimiz desteği artırmak ve daha kalabalık olarak katılım yapmak  istiyoruz” dedi. Toplantı sonu Başkan Denlikol Sivil Toplum Merkezi’nde toplantı yapmak güzeldi umarım yetkililer küçükte olsa bir odayı platforma tahsis ederlerse tüm kurumlarla ortak çalışmaların daha rahat yapılacağını ve Sivil Toplum Merkezinin dernekler ve platform olarak daha aktif kullanılabileceğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.