DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Üniversite Öğrencileri Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi Üniversite Öğrencileri Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Gölcük Belediyesinin Sosyal hizmetler kapsamında, Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Koordinesinde, Gölcük’te ikamet edip İstanbul ve Bursa da Eğitim Öğretim gören Üniversite Öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda Ücretsiz Ulaşım desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor

Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor.

Bursa’ya Saat: 17.00’de,İstanbul’a 15.30’da hareket edilerek tekrar Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor

Gölcük Belediyesinin bu örnek uygulaması ile Cuma günleri Bursa’dan Uludağ Üniversitesi bahçesinden KYK önü Saat. 17.00’da, İstanbul’dan Üsküdar Belediyesi Otobüs Durağından(Son durak) Saat: 17.30’da Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile hareket edilerek Öğrenciler Gölcük’e getiriliyor. Pazar günleri de, Gölcük’ten Hükümet Konağı karşısından Bursa’ya Saat: 17.00’de,İstanbul’a 15.30’da hareket edilerek tekrar Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor.

Öğrenciler ve Velileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade etmekteler. Gölcük Belediyesinin bu Eğitim hizmetiyle tasarruf sağlanmış, Ailelerin bütçelerine Ekonomik anlamda destek verilmiş olunuyor. Bugüne kadar Gölcük Belediyesi tarafından 195 öğrenci İstanbul’a 130 öğrenci Bursa’ya servis hizmeti sunmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.