DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te engelli park alanlarını belirten işaret levhaları konuldu

Gölcük’te engelli park alanlarını belirten işaret levhaları konuldu

Gölcük’te engellilere ait park alanlarının büyük bölümü sürücüler tarafından ihlal ediliyor. Bu durumda vatandaşların tepkisini çekiyor. Gölcük’te engelli park alanlarını belirten işaret levhaları konuldu.

Vatandaşlar memnun

İlçemizde engelli park alanları bazı sürücüler tarafından gasp ediliyor. Bu duruma duyarlı vatandaşlar tepki gösterse de bu görüntülerin önüne geçilemiyor. Yetkililer bu durumu çözmek için Gölcük’te engelli alanlarına işaret levhası koydu. Vatandaşlar atılan adıma olumlu tepki gösterirken, sürücülerden engelli alanlarına karşı duyarlı olmalarını istedi. Vatandaşlar, “Gölcük’te engelli alanlarına bazı sürücüler araçlarını park ediyor. Bu durum gerçekten engellilere yapılan ayıptır. Yetkililerin bu duruma aldıkları önlemi olumlu buluyoruz. Tabelayı görüp de hala araçlarını engelli alanlarına bırakan sürücüler olursa bu sürücülere caydırıcı cezalar uygulanmalıdır. Yetkililere yaptığı bu çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.